Workshop reakties


Op 14 januari 2019 heb ik mijn eerste echte workshop gegeven. Het was een gezellig en leerzaam en aan het einde van de avond gingen de deelnemers naar huis gingen met veel tips die direct toegepast konden worden.

Ik vond het eerlijk gezegd wel heel spannend want ik voelde de druk en de verantwoordelijkheid om alles goed te laten verlopen. Maar wat had ik er zin in!

Even liet de techniek me in de steek maar daarna liep de workshop lekker door.

Zeer tevreden heb ik de avond afgesloten en ben ik trots op mezelf dat ik de stap heb genomen. Dankbaar voor mijn moed en mijn vertrouwen.

Het feestje begon voor mij pas echt de volgende dag.

Ik herhaal hier een paar van de reakties die ik mocht ontvangen:

--"Ik vond het een interessante avond met veel tips! Mijn man en ik zijn gelijk begonnen".

-- "Het niet eten is me al gelukt en het uitstellen van het ontbijt ging ook prima, ik ga er voor".--"Ik was al begonnen maar deed een aantal dingen niet goed. Nu weet ik wel hoe het moet en ga hier zeker mee door".

—"Ik ga hier gelijk mee aan de slag en dan kijk ik eerst hoe ver ik kom. Houden contact!".

—"Wat was het een inspirerende avond. Dank je".

—"Bedankt voor de inspirerende avond! Vanmorgen het ontbijt al uitgesteld en ik ben benieuwd hoe het vanavond zal gaan".


Nou, wat een leuke reakties hè. Ik ben hier zo blij mee. Ik krijg hier echt energie van. Hou me in de gaten hoor want het zal echt niet bij maar 1 workshop blijven..
78 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven