Workshop 20.03.2019

Bijgewerkt: 14 mrt 2019


Bakken vol energie krijg je er van! Door even niets te eten. Weet jij al welke vorm van vasten past bij jou? Een workshop waarin dit uitgelegd wordt en nog veel ,eer onderwerpen om jou bakken met energie te geven.

Het beloofd een avond vol met plezier waarin ik je ga inspireren en motiveren en enthousiasmeren en dan wordt jij vast Vastenthousiast ;).

Kom ook! Leer weer luisteren naar je 'honger' gevoel. Wordt daardoor niet alleen energieker maar ook slanker en fitter

Een avondje investeren in je gezondheid en dat voor slechts Euro 47.

Schrijf je nu nog in! Dat kan hier.


Klik op de link om door te gaan naar een leuke video boodschap:45 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Waarom ik me volvreet. En jij dat ook doet.

Eindelijk weet ik hoe ik mijn gewicht onder controle kan houden. En meer! Verplicht een aantal uur per dag niets eten liet mij inzien en laat me nog steeds inzien, welke emotie(s) ik graag weg eet. Da

© 2018 Vastenthousiast

logo.png
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle