Workshop 14.01.2019


HOE EET MIJN SLANKE IK?


2019 beginnen met slanke gewoontes? Dat moet je gewoon doen. Wil jij graag weten hoe? Kom naar mijn workshop! Inspirerend, motiverend en enthousiast.


Op 14.01.2019 van 19:30-21:30 uur in Theehuis Grootveen, Goorsteeg 54a, Ede.


Dit is geknipt voor jou als jij iets zoekt dat je simpel kan toepassen in je drukke leven. Geen pillen, poeders of eten volgens een strikt dieet. Jij eet wat jij lekker vindt, alleen niet altijd. Jij gaat Intermittent Fasting leren toepassen. Even niets eten. Vasten. Ho, niet schrikken. Het is echt niet zo moeilijk als dat het klinkt want 's nachts vast jij ook al. 


Jij krijgt in de workshop HOE EET MIJN SLANKE IK? vele 'Tips en Trics' en het 'Hoe en Waarom' van Intermittent Fasting. Aan het einde van de workshop heb jij in jouw schrift, die krijg je ook van mij, met pen ;), al eye-openers staan waar je thuis direct mee aan de slag kunt.


Tussen Lunteren en Ede heb ik een leuke gezellige en ongedwongen presentatieruimte gevonden in Theehuis Grootveen. Je kan binnenlopen vanaf 19:00 uur en neem alvast een kopje koffie, thee of water. Dit is ook inclusief de prijs. We starten om 19:30 uur.


Voor deze workshop betaal je slechts €27.

Een deelname plek reserveren kan via WhatsApp, sms of telefonisch op 0650871390 of mail me op pauline@vastenthousiast.nl


Na betaling is je deelname bevestigd. Beperkt aantal workshop plekken.

28 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven