Ruim je vuilnis op
Autofagie

Wil jij beter in je vel zitten? Gezonder? Slanker?

Autofagie in een korte versie: Het schoonhouden van je cellen doordat beschadigde celonderdelen worden opgegeten door de cel zelf. Schone cellen geven je energie en zijn de basis voor een gezond lichaam.

Hoe werkt dit nu?

Zie het als je vuilniszakken die je dagelijks op straat zet en de vuilniswagen die het dagelijks ophaalt. Komt de vuilnisman niet meer en jij blijft vuilnis op straat zetten dan kun je op een gegeven moment niet meer fatsoenlijk door je straat rijden. Door een maaltijd over te slaan (Intermittent Fasting) krijgt de vuilniswagen meer tijd om heel veel vuilniszakken op te halen. Nu krijgt iedereen weer alle ruimte om goed en snel door de straten en de hele buurt te rijden. En jij krijgt meer energie en, heel belangrijk! je bent veel beter beschermd tegen welvaartsziekten: hart- en vaatziekten, diabetes, obesitas enz.

Hoe vaak eet jij? Geef jij jouw lijf autofagie tijd? Krijgt de vuilniswagen tijd om door jouw straten te rijden?

Wil jij de IF (Intermittent Fasting) gezondheidsvoordelen ook ervaren? Bomvol energie, slapen als een roos, je weer gezond, gelukkig, vitaal en fit en sterk voelen, slank zijn en zelfs je huid krijgt een frisse uitstraling, serieus!!


Bel je me? 0650871390 of SMS/WhatsApp. Mailen mag ook!

8 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven