Pauline

Bijgewerkt op: 10 jul 2020

Wat leuk dat je mijn website bezoekt. Maar wie ben ik?

Mijn naam is Pauline en ik ben een 52 jarige vast enthousiast.


In 2015 was ik 15kg zwaarder. Ik was tot die tijd een echte jojo-er en 'alle dieëten' had ik al wel een keer geprobeerd. Die werken wel maar altijd maar tijdelijk. Ik was het zat en zocht naar iets langdurig en niet wéér een nieuw dieet.

Regelmatig kwam ik Intermittent Fasting tegen op Social Media. Dit zou het wel eens kunnen zijn. Ik nam contact op Mabel van den Dungen om me te begeleiden. Ik was verkocht.

In 6 weken viel ik 7kg af. En moest ik er moeite voor doen? Ik moest wel iets veranderden ja want ik wilde mijn doel bereiken. Kostte dat moeite? Integendeel. Dit was het! En in 10 weken was mijn vetpercentage met 10% gedaald. Ik zat ineens op 18%. WAUW! Onder mijn streefgewicht én drie maten kleiner. DRIE!


Ik viel niet alleen af, ook mijn lijf en geest reageerden heel positief. Zo had ik jarenlang last van een zeurende pijn in mij kniegewricht en mijn duimgewricht. Het was na vier weken weg.

Sporten vond ik al wel leuk maar nu werd ik echt blij van krachttraining en HIIT. Mijn lijf werd strakker en mijn conditie ging met sprongen omhoog.

Het 6x per dag iets eten werd vervangen door twee heerlijk vullende maaltijden en een tussendoortje. Wat een verademing. Geen gepuzzel meer met caloriën verdelen. Mijn nieuwe eetpatroon bracht me ook een helder hoofd, rust in mijn hoofd. Mijn focus werd scherp en ik kon uren door zonder voeding. Daar waar ik normaal bijna in paniek kon raken als ik geen eten bij me had of in de buurt had, wist ik nu, ach dan 'eet' ik wel mijn vetreserves.

Mijn huid is zachter en mijn benen schilferen niet meer. Ik slaap als een roos en ik wordt meestal wakker voordat de wekker gaat én ik sta uitgerust en energiek op.

Mijn dagen zijn qua productiviteit dan ook enorm gestegen.


Ik kon dit wel de wereld in schreeuwen. En dat ben ik dan ook maar gaan doen.

In 2017 ben ik Vastenthousiast gestart. En inmiddels heb ik vele mensen vast enthousiast gemaakt. Zonder IF had ik niet het lef maar ook absoluut niet de energie gehad om een eigen bedrijf te starten.

IF brengt zoveel meer dan alleen een slank lijf.


Ik ben getrouwd en wij hebben twee volwassen kinderen.

Na vele uren golf en heel veel portretten geschilderd te hebben ben ik weer gaan studeren. Na natuurvoedingsdeskundige heb ik de opleiding tot Vitaliteitscoach gevolgd. En ik heb mijn Intermittent Fasting Expert Certificaat gehaald.

(Even aanvullen, ik ben per februari 2019 ook Oergezond B Licentie houder voor nog meer gezondheid op maat)


Wordt jij ook vast enthousiast? Heb jij een vraag? Kan ik iets voor jou betekenen? Bel of SMS/WhatsApp naar 065071390 of mail me.

Ik hoor heel graag van je.


Groet van Pauline


Wil jij weten wat ik voor jou en/of je bedrijf zou kunnen betekenen?

Stel je vraag op: pauline@vastenthousiast.nl of 0650871390

Facebook https://www.facebook.com/vastenthousiast/

Instagram https://www.instagram.com/vastenthousiast/

YouTube https://www.youtube.com/channel/UC57B9_zgWelAbyogcGhNh0A?view_as=subscriberhttps://www.vastenthousiast.nl

Website: https://www.vastenthousiast.nl

61 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven