Onbijt moet!
Mijn dagelijks ontbijt.

Water water water en een kopje koffie.

­čĄö

Het Ontbijt is toch de belangrijkste maaltijd vd dag?

Wat als jij ontbijt met zogenaamde lege calorie├źn? Iets wat een beetje vult voor zo'n 2 uur, maar nauwelijks nutri├źnten bevat? Hoe belangrijk is dat dan?


En als je ontbijt vertaald vanuit het Engels: break=breek fast=vast dan gaat het om het breken van je vast, daar wordt geen tijd bij aangegeven. Het ontbijt heeft voor ons de betekenis gekregen dat we iets moeten eten net nadat we wakker zijn geworden, om de dag te starten. Hoe w├şl jij je dag starten?


Hoe zouden ze dat in de oertijd hebben gedaan? Zonder voorraadkast en zonder koelkast? De mensheid bestaat nog steeds. Misschien is het ontbijt helemaal niet zo belangrijk als we denken.


Mag ik je vragen hoe jij je voelt na je ontbijt?

Ik ontbijt al jaren niet meer. Ik ben er inmiddels achter dat ontbijten direct na mijn wakker worden mij meer vermoeid dan dat het me energie geeft.

Deze manier van vasten/Intermittent Fasting 16:8 (16 uur vasten en in 8 uur je maaltijden gebruiken) heeft me nog veel meer voordelen gebracht. Had ik dit maar 30 jaar eerder toegepast. Ik voel mij nu op mijn 51ste veel energieker, meer helder in mijn hoofd. Ik slaap beter en ik heb er totaal geen problemen mee als ik niet op tijd eet. En eindelijk ben ik definitief van mijn 15kg jojo-gewicht verlost. Ik heb, ondanks de overgang, een slanke taille. Ik zit gewoon veel beter in mijn vel.


Laat je door mij coachen en kom ook energiek in je vel te zitten.

Dan weet jij hoe eet jij naar jouw behoefte zodat je je krachtig en vitaal voelt in een blijvend slank lijf.

Dan voel jij hoe je nog meer zelfvertrouwen uitstraalt.

Dan besef jij hoe trots jij op jezelf bent want eindelijk leef jij in het lijf van je dromen.


Ik ben al vast enthousiast en jij nu vast ook ­čśü.

Stuur je me een mailtje met een vraag of om een afspraak te maken pauline@vastenthousiast.nl

Of bel me op 0650871390 of stuur me een SMS/WhatsApp.

Ik hoor graag van je.

61 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven