Intuïtief CoachenIntuïtief Coachen

Dat is wat ik nu doe.

Dit geeft mij de volledige vrijheid om in afstemming met mijn cliënt, jou het meest krachtige in te zetten van dat wat jij nodig hebt op dat moment. Hiermee zijn al prachtige resultaten geboekt zowel op het zakelijke, als op het privé vlak.


Ben je toe aan meer rust, meer energie, loop je vast, wil je inzichten krijgen, liever een luisterend oor of wil je je innerlijke vuur weer aanzetten? Ik stem mij af op jou en samen halen we het aller mooiste in jou naar boven.


Ben je geïnteresseerd , benieuwd wat ik voor je zou kunnen betekenen dan ben ik bereikbaar via mijn mail of 0650871390, sms of whatsapp. We kunnen afspreken in mijn praktijk maar ik kan ook naar jou toe komen.


Mijn 25 jaar aan ervaring, en meer dan 25 jaar aan een grote verscheidenheid aan opleidingen, cursussen, workshops e.d. komen nu tot zijn recht en kunnen vrij ingezet worden.


Ik ben er nog niet uit welke bedrijfsnaam ik ga kiezen dus kan ik je nog niet doorverwijzen naar een nieuwe website. Dit is allemaal nog in ontwikkeling, een mooi proces al zeg ik dit zelf ;)


Dus heb ik je nieuwsgierig gemaakt en ben je benieuwd wat ik voor jou zou kunnen betekenen stuur me een mail of een sms of whatsapp op 0650871390.


5 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven