Het zoveelste dieet?

Ik dacht het niet!

Vastenthousiast is zoekende. 

Ik wil een rimpeling teweegbrengen. Hier word ik blij van: als steeds meer mensen doen wat goed voelt, niet omdat het ze opgelegd wordt maar omdat het een keuze is vanuit hun ❤️.

 

Ik doe ook graag wat goed voelt voor mij. Ook al heb ik momenteel heel veel ideeën, ik kies nog even niets, ik dóe nog even niets want vanuit niets kan íets zich helder laten zien. Die tijd en ruimte krijg ik en daar maak ik nu dankbaar gebruik van. 

Áls ik iets doe dan wil ik dat met volle overtuiging en pássie doen maar nu is nog niets concreet. 

 

Ik merkte dat ik mede door de corona maatregelen het lastig vond om echt de verbinding aan te gaan met mijn cliënten. Daarbij kostte het mij, het op de kaart zetten van Vastenthousiast, in dat enorme aanbod in coach-land mij meer energie dan het opleverde. Daarnaast voel ik dat voeding en het verminderen van eetmomenten per dag te beperkt is. Het werkt, 100%!, maar er is zoveel meer. Ik raakte uit balans en mijn passie vloeide weg. 

 

Dus wordt het tijd voor nieuwe ontwikkelingen want het leven is véél te leuk om iets te doen waar je (ik) eigenlijk niet meer zo blij van wordt. 

 

Op naar een toekomst vol passie 💖

Ik ben alvast enthousiast én heel nieuwsgierig...

Pauline 

 

 

 

#vastenthousiast #evennietseten  #passie #bewustwording #doenwatgoedvoelt #rimpeling #hierwordjeblijvan #hierwordikblijvan #toveren #lachen